Az Opel 2018-ig 17 új motorral bővíti kínálatát, és ezek nagy része Szentgotthárdon fog készülni. Az Opel magyarországi megtelepedése óta maga vált a térség motorjává, munkahelyeket, iparűzési adó bevételt hozott Szentgotthárd és környéke számára, sőt az oktatás átalakításának kiemelkedő szereplője, és a környezetvédelem elkötelezettje.


Lehetőségük lesz az elkövetkezendő napokban a román Astra Biztosító ügyfeleinek arra, hogy közös megegyezéssel megszüntettessék biztosítási szerződésüket a kapott megállapodás aláírásával. Erre hívta fel a figyelmet a Magyar Nemzeti Bank. Viszont fontos azt megemlíteni, hogy a következő napokban lépni kell! Nagyon sok hazai ügyfél részére küld az elkövetkezendő napokban egy levelet a román Societatea Comerciala de Asigurare-Reasigurare Astra S.A. Biztosító (Astra Biztosító), melyben az áll majd, hogy a biztosítási szerződést közös megegyezéssel megszüntethetik.


A dugódíj a 4-es metró uniós támogatásának egyik feltétele volt. Bevezetésének határideje 2016 vége, 2017 eleje. Eredetileg 2013-ban szerették volna már bevezetni, de az erről szóló törvénymódosítást az országgyűlés elutasította. Az Európai Bizottság első, 2009-es határozata alapján egyébként nemcsak a dugódíj bevezetése, hanem a P+R parkolók építése is a 4-es metró uniós támogatásának feltétele volt. Brüsszel ezektől az intézkedésektől várja, hogy az autósok átszokjanak az új metróra.


A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) létrehozott egy olyan internetes oldalt, amelyben a termelők kérdőív kitöltésével meggyőződhetnek arról, hogy szükségük van-e EKÁER-bejelentésre a szállítmányaikhoz. Az EKÁER egy elektronikus közúti áruforgalom ellenőrző rendszer, amelynek használatának megértését segítik a honlapon megtekinthető tematikus videofilmek, amelyek a regisztrációtól a bejelentésig végigvezetik az érintetteket az egyes folyamatokon.


Írja meg nekünk üzenetét, az alábbi alkalmazás segítségével:

Írjon nekünk

Email címe: 
Neve: 
Autósinfo üzenet: